Berichten geschreven door Francis van der Mooren

 1. Carola Schouten in Limburg 1
  26 Francis van der Mooren.jpg
  Door Francis van der Mooren op 20 juli 2021 om 18:30

  Carola Schouten bezoekt Limburg

  Maandag 19 juli was Carola Schouten bij ons op bezoek in Limburg vanwege de grote wateroverlast in onze provincie. We hebben met elkaar gesproken over de kracht van gemeenschappen die Limburg kenmerkt en het omzien naar elkaar. Maar ook over dat snelle (financiële) hulp geboden moet worden omdat gedupeerden dan verder kunnen.

  Lees meer over "Carola Schouten bezoekt Limburg"
 2. Grenzeloos.jpg
  26 Francis van der Mooren.jpg
  Door Francis van der Mooren op 15 maart 2021 om 18:30

  Grenzeloos: over sociaal ondernemen in Maastricht

  ‘Een economie die om mensen draait’: hoe kan dat er in de praktijk uit zien? Hiervoor zijn we in gesprek met Frits Koppelaar, mede-eigenaar van Grenzeloos in Maastricht. Hij is voor zijn studie naar Maastricht gegaan, in de loop van de jaren steeds meer van de stad gaan houden en zet zich nu vol passie in voor de bloei van statushouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wat drijft hem en waar droomt hij nog van?

  Lees meer over "Grenzeloos: over sociaal ondernemen in Maastricht"
 3. Waardig ouder worden.jpg
  26 Francis van der Mooren.jpg
  Door Francis van der Mooren op 12 december 2020 om 20:00

  Waardig ouder worden in Limburg

  Op 12 december 2020 ondertekenden de ChristenUnie Limburg en KBO Limburg een intentieverklaring waarin zij afspreken zich in te gaan zetten voor een regionaal actieplan Waardig Ouder Worden 2.0. Met het ondertekenen van deze intentieverklaring willen we samen onderstrepen dat ouderen meetellen in onze samenleving en dat we het belangrijk vinden dat ze een volwaardige, betekenisvolle plaats hebben.

  Lees meer over "Waardig ouder worden in Limburg"