Kennismaken met: Lionne Gerards-Kockelkoren (Kandidaat #8)

Lionne Gerards-Kockelkoren (#8).jpg
CU Limburg Logo 2.png
Door ChristenUnie Limburg op 8 maart 2023 om 17:30

Kennismaken met: Lionne Gerards-Kockelkoren (Kandidaat #8)

Mijn naam is Lionne Gerards (32 jaar) en in het dagelijks leven werk ik als docente Nederlands in het middelbaar onderwijs. Mijn vrije tijd breng ik met veel liefde en passie vooral zingend door. Zo maak ik sinds jaar en dag deel uit van Gospelkoor Gioia uit het ‘sjoene’ Landgraaf. Ik ben daar namelijk opgegroeid, maar sinds 2016 woon ik samen met mijn man en drie kleine kindjes in de gemeente Brunssum. Mijn zoon (5) en twee dochtertjes (3 & 0) zijn echte handenbindertjes, maar toch zijn zij het die ervoor hebben gezorgd dat ik me thuis ben gaan voelen in de Brunssumse gemeenschap.

Ik hou ervan om deel uit te maken van een groter geheel; in ons koor, in onze school, in onze katholieke kerk, in onze partij. Ik zet graag mijn schouders onder deze betekenisvolle en zingevende organisaties en ik bouw samen met veel anderen aan een mooie toekomst.

Mijn aandacht gaat daarbij in het bijzonder uit naar de jonge gezinnen om ons heen. Ik zie veel families die onder druk staan door de vele uitdagingen die de moderne tijd met zich meebrengt. De ouders, en vooral ook hun kinderen, krijgen veel voor de kiezen en ik vind het van groot belang dat de politiek investeert in een sterke basis voor deze nieuwe generatie. Zij zijn geroepen om het verschil te gaan maken de komende decennia. In hun huis, in hun wijk, in hun gemeente, in 'ons' Limburg.

Maar laten we vooral niet vergeten dat ook wij elke dag opnieuw ervoor mogen kiezen om het zout der aarde te zijn en daarom stel ik mij op 15 maart kandidaat op de lijst voor ChristenUnie Limburg op plek #8.

Labels: