Kennismaken met: Ingeborg Dijkstra-Verbeek (Kandidaat #3)

Ingeborg Dijkstra-Verbeek (#3).jpg
CU Limburg Logo 2.png
Door ChristenUnie Limburg op 1 maart 2023 om 17:30

Kennismaken met: Ingeborg Dijkstra-Verbeek (Kandidaat #3)

Mijn naam is Ingeborg Dijkstra (1970) en ik voel me letterlijk geroepen om me voor de ChristenUnie in te zetten. De laatste jaren ben ik steeds meer overtuigd geraakt om mijn christelijke stem in de politiek te laten horen. Ik beschik over werkervaring in diverse landen en brede mensenkennis vanuit mijn onderwijs- en opvoedingswerk als pedagoog en leerkracht.

Ik heb – ook al zeg ik het zelf - het lef om in gesprek te gaan en ik heb inmiddels ervaren hoe de contacten buiten de vergaderzaal vaak de belangrijkste zijn. Ik drink graag een kopje koffie, een wijntje of een biertje, terwijl ik luister naar wat jou beweegt en/of zorgen baart.

Zowel in mijn werk als privé ben ik graag bij mensen. Ik geloof dat iedereen waardevol is. Of je nu heel jong bent of al wat ouder: iedereen doet ertoe! Ik wil me sterk maken voor een samenleving waarin er plek is voor iedereen om zijn/ haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vooral voor diegenen voor wie het volgen van een opleiding, de kans op een baan of het leven in algemene zin wat ingewikkelder is, wil ik me inzetten. 

Onder het motto RUIMTE VOOR ELKAAR wil ik concreet aan de slag gaan in de provincie. Voor mij betekent dat bijvoorbeeld dat iedereen mee kan doen, waarbij voor welzijn boven welvaart gekozen wordt en iedereen zich gewaardeerd voelt. Ik wil een overheid die erop gericht is dat mensen hun talenten kunnen ontwikkelen en in vrijheid verantwoordelijkheden kunnen nemen.

Labels: