Onze Limburgse kandidaat voor de Tweede kamer

Francis van der Mooren - CU.jpg
CU Limburg Logo 2.png
Door ChristenUnie Limburg op 4 maart 2021 om 20:30

Onze Limburgse kandidaat voor de Tweede kamer

Francis van der Mooren is onze Limburgse kandidaat voor de Tweede Kamer. Wie is zij en wat wil zij in Den Haag bereiken? Ze stelt zich hierbij voor. 

Voor de Tweede Kamer verkiezingen van maart sta ik op plaats 26 van de kandidatenlijst van de ChristenUnie. Ik vind dit een grote eer en ben blij met dit vertrouwen. 

Als Limburgse kandidaat vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor onze regio. Ik woon zelf in het Limburgse Heuvelland en bijna elke dag realiseer ik me hoe mooi onze provincie is. 

Ik wil me er hard voor maken dat het in die mooie provincie voor jong én oud goed wonen blijft. Dat deed ik 2019 als lijsttrekker van ChristenUnie voor de Provinciale Statenverkiezingen en dat wil ik nu doen als kandidaat voor de Tweede Kamer. 

Een aantrekkelijke woonregio moet fysiek goed bereikbaar zijn. Of wel, er moeten goede verbindingen zijn via spoor en weg. Daarnaast is het van belang dat er voldoende woningen zijn, voorzieningen blijven, er meer vaste banen komen en kansen zijn voor starters. Zodat we bijvoorbeeld voldoende juffen en meesters hebben om goed onderwijs te geven aan onze kinderen. En er ook voldoende mensen zijn in de zorg die onze ouderen kunnen helpen.

Dit is voor mij waar het om gaat, dit is voor mij wat écht telt. Doe je met me mee? Stem nr 26 van de ChristenUnie. 

Deel dit bericht