College Tour met Paul Blokhuis in Maastricht

collegetour.jpgdonderdag 14 maart 2019

Op zaterdagmiddag 16 maart organiseert ChristenUnie Limburg een College Tour met Paul Blokhuis, in de Waalse Kerk in Maastricht. Paul Blokhuis is staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Onno Van Schayck is hoogleraar in de preventieve geneeskunde en zal als gastheer de gesprekken leiden.

Voorkomen is beter dan genezen
Vanzelfsprekend zal het thema ‘gezondheid’ centraal staan. De insteek is een paradigmaverandering, van de curatieve zorg naar preventieve zorg. Want het voorkomen van gezondheidsklachten is immers beter dan het genezen daarvan.

Interactief
Als lijsttrekker van CU Limburg zal Francis van der Mooren het evenement openen en de gasten welkom heten. Verder heeft College Tour uiteraard een interactief karakter; alle aanwezige geïnteresseerden en studenten mogen vragen stellen. De inloop begint om 14.30u en het programma start om 15.00u. De toegang is gratis en er is plaats voor maximaal 120 mensen. De Waalse Kerk ligt in het centrum van Maastricht, Sint Pieterstraat 6. Nadien bent u van harte welkom bij de Borrel in Cafe Enfin (voorheen De Belsj).

Labels

« Terug